​Brolægning i Hillerød og Nordsjælland

Vi har 10 års erfaring inden for jord, beton, have og mere.
Vi er meget fleksible og sikre igennem en tæt dialog under hele processen.

Brolægning i Hillerød og det øvrige Nordsjælland

Drømmer du om at få lagt en smuk fliseterrasse i din have, hvor du kan sidde og nyde det gode vejr, eller er det blevet tid til at få etableret en ny indkørsel?

​Så er du kommet til det helt rette firma. Hos B-Anlæg tilbyder vi professionelle brolægger som kan alt inden for brolægning i Hillerød og resten af Nordsjælland.

Vi kommer også gerne en tur forbi dig, hvis du har brug for professionel hjælp til:

  • Flisebelægning
  • Ny indkørsel
  • Lægning af terrasse
  • Trapper
  • Havestier
  • Andre former for belægningsarbejde

Brolægning hvordan?

Når der skal lægges en belægning, er det utroligt vigtigt, at bunden er bygget korrekt op, hvis du skal have en belægning, der kan holde i mange år.

​Vi har 10 års erfaring med brolægning, og vi ved derfor, hvordan man opbygger bunden for at sikre et smukt og holdbart resultat – både nu og på længere sigt.

​Vores arbejde starter med, at vi graver ud der, hvor din belægning skal etableres.

​For at sikre et stabilt underlag, lægges der et tykt lag stabilgrus efterfulgt af et lag brolæggergrus, som dine fliser eller sten bliver lagt i.

​Hvert lag grus skal afrettes og planeres, så du får en lige og jævn belægning.

Hvad koster brolægning?

Vores priser på brolægning i Nordsjælland varierer alt afhængigt af, hvor stor en belægning du skal have lagt, og hvilke fliser eller sten vi skal bruge til opgaven.

​Når du vælger at lade os stå for dit arbejde, er du dog altid garanteret en ganske konkurrencedygtig brolægning pris pr. m2.

​Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig på forhånd, så du ved, hvor meget din belægning kommer til at koste, inden vi går i gang.

​Få en pris på brolægning i Hillerød og det øvrige Nordsjælland

Du er altid meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på din brolægning i Nordsjælland.

​Du kan enten kontakte os ved at ringe på telefon +45 30 24 91 42 eller ved at skrive til vores e-mail info@b-anlaeg.dk.

Bedste service

Vi kan hjælpe med dit problem.

Bedste service

Vi kan hjælpe med dit problem.

Bedste service

Vi kan hjælpe med dit problem.

Bedste service

Vi kan hjælpe med dit problem.